Notícia de la web del Banc d’Habitatge de les Garrigues en els mitjans de comunicació

LESGARRIGUESTV i Lleida TV 07/12/2023. Notícies 3CAT, SEGRE.COM, LLEIDA.COM 24/12/2023 i 25/12/2023.

Des del Consell Comarcal es vol dinamitzar el parc d’habitatges buits i promoure’n la rehabilitació, perquè es puguin posar en lloguer o en altres formes de tinença, i s’anima les persones propietàries a posar en circulació els immobles per ajudar a arrelar els joves a la comarca.

El Banc d’habitatges de les Garrigues compta actualment amb prop de cinquanta persones demandants de casa per llogar o comprar a la comarca registrades al web banchabitatgegarrigues.cat i hi ha vint persones inscrites com a oferents d’habitatge, amb quatre cases en venda o lloguer actualment. En total, s’ha formalitzat un contracte de compravenda i un de lloguer.

El Consell Comarcal de les Garrigues va posar en marxa aquest servei gratuït el passat febrer de 2023, per facilitar el contacte entre oferents i demandants d’habitatges a la comarca.
El projecte de Borsa d’habitatge de les Garrigues, inclòs al Pla Estratègic territorial de la comarca de les Garrigues 2015-2025, vol promoure l’accés a l’habitatge a les persones que vulguin quedar-se a viure a la comarca, principalment joves, i contribuir a frenar el repte del despoblament que viu les Garrigues. A més, també es vol ajudar a trobar habitatge a aquelles persones de fora de la comarca que busquen establir-se en un ambient rural.

LESGARRIGUESTV 07/12/2023

Notícies 3CAT

SEGRE.COM

LLEIDA.COM